ON Laatupalvelut Oy

Yritys

ON Laatupalvelut Oy on erikoistunut autoalan laatu- ja ympäristöjärjestelmien valmennuksiin ja auditiointeihin. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja sen toimitusjohtajana toimii Olli Nikkanen. ON Laatupalvelut Oy on Autoalan Keskusliiton (AKL) yhteistyökumppani. Katsastustoimintaan tähtäävän ISO 9001 -laatujärjestelmän ON Laatupalvelut Oy on valmentanut jo 15 yritykselle.

ON Laatupalvelut Oy on kehittänyt autoalalle räätälöidyn ympäristölakirekisterin, jota tarvitaan ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän lakisääteisten vaatimusten hallintaan. Sitä käyttää jo 43 autoalan yritystä, joilla on yhteensä 165 toimipistettä. Suosio perustuu käyttäjäystävällisyyteen; ajankäyttö on vain murto-osa perinteisiin lakirekisteripalveluihin verrattuna ja vuosimaksu selvästi edullisempi.

Olli Nikkanen

Olli Nikkanen (DI) toimi ennen ON Laatupavelut Oy:n perustamista 11 vuotta A-Katsastuksen tytäryhtiössä A-Test & Consulting Oy:ssä laatuohjelmien valmentajana ja auditoijana. Vuosien varrella hän on valmentanut laatujärjestelmän n. 70 autoliikkeelle ja ympäristöjärjestelmän n. 80 autoliikkeelle.

Aikaisempaan toimintaan kuuluu huoltopäällikkönä toimiminen Volvon linja-automaahantuonnissa vuosina 1984-1995 ja Helsingin katsastusaseman päällikkönä toimiminen Suomen Autokatsastuksen/A-Katsastuksen palveluksessa vuosina 1996-2000 .